Saturday, February 26, 2011

PENCARIAN MODEL UNTUK BUSANA MUSLIMAH... =)

Salam sume..hari ni nak mtk tlg u all vote tuk kawan baik saya..dia masuk cntest ni.. Jasa baik kamoo0 sume amat sy hargai.. =)

Vote 4 me by liking the photo =)

STEP 1 : CLICK LIKE TO THIS PAGE
  http://www.facebook.com/pages/Elhyatt-Bizz-One-Stop-Centre/128411823859772

STEP 2 : CLICK TO LIKE THE PIC FOR NUMBER 1 AND 2.

1.http://www.facebook.com/photo.php?fbid=191426720891615&set=a.184827368218217.43230.128411823859772&theater
2. http://www.facebook.com/photo.php?fbid=202081706470468&set=o.128411823859772
SILA LIKE

Wednesday, February 23, 2011

3.81 is enough 4 me!

~SALAM~



Alhamdulillah...syukur sangat2...even dugaan kesihatan yang terlalu banyak...banyak kali p spital dan 2 kali kena tahan wad dekat hospital taun lepas..kena tahan seminggu plak 2...tp aku still bleh dapat pointer 3.81 dalam exam yg lepas..tima kaseh Ya ALLAH SWT...cos membantu aku dan segala usaha, penat lelah aku baca buku terbayar juga dengan anugerah yang aku terima bt kali ke dua...




anugerah yang aku trima ni bukn untuk aku sj..tp khas dihadiahkan untuk ba & mama kesayangan saya..

Haji Mohd Nasir b.Mustaffa.
&
Hajah Sofiah bt Mahmud




i want them 2 know dat i love both of u very much! thanks for raise me from small until big & more big now...... heehe~special appreaciation to them...



x lupa juga bt siblings aku, frends, & semua la..i love u all...sapa la aku tanpa bantuan ampa semua...




SILA LIKE

Friday, February 18, 2011

ThankS Ee-k Alfsykin 4 ur support!



 ~SALAM~



Firstly nak ucap thanks cos support blog yg masih panas ni...eemmm.....dgn adanya pengiktirafan dari yang berkenaan menyebabkan aku jadi lebih brsemangat nak tulis entry ari ni.....

p/s buat yang berkenaan: 

  • tima kaseh cos jadi kawan baru saya
  • thanks cos support my blog & puji blog saya
  • n hope u will be my friend forever
  • or mybe my sister in law..
  • hee~

sekarang baru aku paham makna di sebalik perkataan ' Ee-k Alfsykin' ni..emm ..biarlah rahsia...

seriously though, aku betul2 x kenal sapa la yang berkenaan ni....but i appreciate her bcos of her appreciation towards my blog...

tapi  skang ak dah taw..sapa dia..jeng3...

cma aku tertanya2 napa la dia x nak gtaw straight forward jaa ngan aku siapakah gerangan nya..

dan mgkin jugak salah aku cos x cam dia even i already meet her before....sorry dear~ ( sambil mendendangkan lagu mohon kemaafan darimu)

mybe aku ni nampak macam sombong, berlagak, hidung tinggi, & yg sewaktu dgn nya...(tp dalam hati ada taman taw.)...sampai dia takut nak gtaw sapa dia yg sebenarnya...emmm...4 ur information dear..aku ni memangla x pandai berkawan..tgok muka pn garang semacam ja...( tp cun laa) & aku ni x ska cakap banyak sgt..bkn x ska cm x pandai meramahkan diri...mgkin sebab aku terlalu pemalu...ceewaaahhh...n i'm not interested dgn hal org lain.....sebab tu kot aku nampak macam ada bad behaviour jer...( dont judge a book by its cover) apa pun maafla yer...

p/s: last but not least, thanks 4 everything,,n thanks 4 being my friend... n sorry sebab saya x cam muka akak...hee~






SILA LIKE

I'm BaCk!

Salam semua..



i'm back! dah lama dah x jengok blog kesayangan aku ni....dah penuh sarang labah2 paa...x per..muncul nya aku hari ni akan membersihkan segala sawang yang menyarang dan membuat sarang di dalam blog aku ni..aaaiiiyaaakkkkk...ddusshh! ( tendangan maut dari aku) ..hee~ 

actually, aku tersangat la bz (buat2 bz nak bodek lecturer) dgn asemen yang berlambak2...sampaila satu tahap aku asa macam nak quit blajaq n then nak bukaq kedai jual ropok lekor + ayam goreng ain ( promote nama ckett) ...apa pun aku harap kawan2 aku xboring untuk terus bukaq blog ni even aku x slalu update..x pe..insyaallah ..tuk students2 ipg...aku akan share kan nota2 exam dalam blog...(kalo nak soalan bocor kena buat2 bek nagn aku laa..belanja ABC pn jadi laa)..OK DEAL!

k...sebelum aku ter 'over dose' menaip bek aku berenti skang..k..bubye ! cayang u all!





SILA LIKE