Thursday, December 15, 2011

Dush ! Dush ! Result dah kuaq @%$&* (pening)

lalalallala....agak gila sebentar....
ptg td...lps aku selesai 'Makan2 tyme' dkt umah sedara aku ...
tb2....
(agak suspen yaa d citu)
-
-
-
-
kedengaran lagu 'my hump' dr corong telepon bimbit aku (gila skema ayat)..huhu
rupanya wawa kol aku nak gtaw result kuaq dah..
aku getaq sgt tyme ni..
emm..hnya tuhan ja tau...
sebelum ni aku risau sgt pikiq result..smpai termimpi2..

risau terlebih2 aku...tapi aku gagahkan juga taip laman web IPG KSM..
aku asa dalam hampir 2 minit jugak la aku teragak2 nak tkan semak keputusan..sambil tuh aku sembang2 ngn wawa..
dalam hati aku asyik pikir OK ka KO???




lps aku press butang semak..
terterala nama
NURAIN BINTI MOHD NASIR
900905-02-5792


beserta gred yang aku dapat..
emm aku dapat pointer 3.72...
dukacita nya dimaklumkan pointer aku menurun dgn kadar yang banyak sgt..
tp aku tetap bersyukur cos menurun tp x teruk sgt....
apa2 pun agak terkilan sbb kawan2 aku sumanya dapat ok2....


agak stress juga...sebenarnya sbb aku study berhempas pulas...tulang 4 kerat aku ni
(walaupun bnyk isi dr tulang)


paling geram bila math aku dapat B...x penah dalam sejarah idup aku dr dulu aku dpt B math..
ni lah first time aku dpt b...makaseh ek Pn haspinah bg aku merasa peluang dapat b dalam mat...


SLOGAN AKU LEPAS NI....>>>>>>>


''MATH IS FUN'' 


lastly, aku bersyukur sbb aku berjaya meneruskan perjuangan aku untuk bergelar seorang GURU....



SILA LIKE

2 comments:

  1. samrt katak2 tuuhhh
    sy follow sini. follow la speechless009.blogspot.com kalau sudi yerr
    klik ads skali . tengs

    ReplyDelete
  2. tq..sy akan follow awak balik.....hehhe..katak2 sy mmg comel2..hahahha

    ReplyDelete