Monday, December 27, 2010

I lovE hIM..!

X mudah untuk menjadi mudah..x susah untuk menjadi susah..Walaupun ucapan 'i love u' atau 'saya sayang kamu' atau 'saya betul2 cintakan kamu'  itu adalah satu ayat yang sangat pendek tapi mempunyai makna yang sangat besar bagi setiap pasangan..nak menuturkannya x semudah A-B-C..Aku sendiri susah untuk menuturkannya...

p/s buat awak: awak..kalau awak  bukaq blog saya..saya nak awak taw walaupun saya x sebut dekat awak perkataan 'i love u'..walaupun saya selalu cakap awak x hensem langsung, dan selalu ja marahkan awak (even awak xpernah marah saya..)....saya kan..saya sangat2 sayang kan awak..bagi saya awak lah lelaki paling hensem dan awak baik sangat..terima kaseh kerana sabar dengan kerenah saya yang ntah apa2 ni...memang saya susah nak gtaw awak..sebab mgkin ego saya terlalu tinggi untuk semua tu..tapi hakikatnya..'DALAM HATI ADA TAMAN' ......Ngehngeh~


.(¨`·.·´¨) (¨`·.·´¨)
`·.¸(¨`·.·´¨)¸.·´
×°× `·.¸.I LOVE YOU
(●̮̮̃•̃)(●̮̮̮̮̃̃•̃̃)
/\/\
٠•●٥ﻻ ٥υ ●•٠·
~cAyUnK kAmO hafiZ~
 
.......#########
.....#############
...###############
..#################..................###
..##################..........#########
....#################......#############
.......################..###############
.........################################
...........###############################
..............############################
................#########################
..................######################
....................###################
......................#################
........................##############
...........................###########
.............................#########
...............................#######
.................................#####
...................................###
.....................................#
....................................... 
SILA LIKE

No comments:

Post a Comment