Saturday, December 11, 2010

PERSONALITI WANITA BERDASARKAN WARNA


Hai suma..hari ni PK ada la dapat sedikit info tentang wanita...jadi buat suma putera2 d luar sana tuh boleh la check it out awek2 korang tuh suka warna apa...mana nak tau da kena ngena gak ngan peel princess2 korang ni...
Tapi AMARAN KERAS...! 
Dilarang percaya 100%
50% dah laa..hehek
kadang2 betul cket jaa..
So, jgn kerana warna..korang baling pinggan magkuk plak...
x pasal2 PK dapat dosa kering kerna info ni...
yang penting terima setiap kekurangan tu seadanya dan try perbaikinya dr semasa ke semasa
INGAT EA...

JOM KITA SAMA2 BACA INFO MENARIK NI:....
KITA SAMA2 MENGKAJI ADAKAH IANYA BETUL ATAU X??

Ok di sini, disebut serba ringkas tentang wanita, warna dan tafsiran perwatakannya.
MERAH

Berani, emosional, tegas tamak, tahan melarat dan suka bersenang-senang.
BIRU

Setia pada pasangan, pandai menyimpan wang, kuat kemahuan, suka berterus-terang, jujur, cekap memberi maaf dan tegas.
HIJAU


Subur, suka kepada kebahagiaan, tidak suka bergaduh atau bertekak, patuh pada pegangan agama, suka berhias, teguh pendirian hingga kadang-kadang seakan kolot.
HITAM
Suka menyendiri, prihatin, kuat menghadapi dugaan hidup, tidak mudah dipengaruhi, kuat berfikir, setia pada pasangan, baik hati tetapi cepat tersinggung.
COKLAT 

Kaya dengan sifat keibuan, suka merenadh diri, sopan santun, halus budi pekerti, hati mudah merasa was-was dan takut berbuat salah.
UNGU
Pemurah dan merdeka hatinya, tidak suka diperintah, berinisiatif, bijak tetapi agak beremosi, keinginannya tidak meluap-luap.
KELABU( SORI LAA X DAK GAMBAR)Suka merendah diri, tenang, suka mengalah, suka bekorban peranan cerdas dan bijak.
KUNING


Menyukai ilmu, gemar membaca, tekun, cerdas dan tabah menghadapi cabaran.
PUTIH (Tk dpt bubuh warna putih...nanti tk npk pula pkataan putih tu)


 Bersih fikirannya (tidak banyak prasangka), berkata benar, jujur,rendah hati, sopan santun, ramah, kuat menerima ilmu, sentiasa tenteram hatinya, suka menolong dan hidup bertawakal.


Jadi, PKnak nak tanya..apa warna kegemaran korang(bt girl) dan awek2 korang..amacam tepat tak..ke sipi2..hehheheh=)
even korang x tanya  pun PK nak gak gtaw..kalau PK laa kan..PK mstilah suka warna hijau..
huhu...tapi kan best gilar babeng  coz penggemar warna hijau ni subur org nya..confirm ramai anak..hehheh...(hati berbunga2 ceria).
x sia2 PK kerap makan taugeh..huuhu..
untuk pengetahuan semua..especially 4 girl laa...jgn terlalu banyak makan kobis...nanti susah dapat anak dan dia melemahkan tenaga batin kita...
tp kan bnda yang x bley makan ni laa yang jadi peberet PK...ish3...
k laa..panjang plak melalut..dr warna tukar ke sayur plak..hahahha
k..selamat membaca...





SILA LIKE

2 comments:

  1. yg ijau ni mesti cik PK reke sendiri..kan..kan..kan..part 'tidak suka bergaduh atau bertekak'plg x leh caye..tp part'seakan kolot'..mcm betol sket..hahahah

    ReplyDelete
  2. hehehhe...x de masa laa nak reka2...bergadoh pun dengan kamu jer...

    ReplyDelete