Friday, December 24, 2010

Nak kahwin tapi tak cukup duit..?

sekadar gambar hiasan
Sapa yang tak nak kahwin habaQ mai???Ramai sangat orang kat luar sana tuh nak kahwen tapi duit x cukup...ingat senang ka nak kahwen..kahwen free sekarang pn kena bayar denda 3000 duit malaysia...ramai yang mengimpikan perkahwinan yang grand tapi baget x cukup. ..kalau cukup pun khas untuk kenduri jaa...x dak pun pelamin..jurugambar yang hebat..pendek kata macam kawen koboi jaa..kesian kan...tuh x masuk pengurusan wang lepas kahwin lagi...



jadi kepada sesiapa yang ingin mendirikn rumah tangga denagn si dia yang tercinta tuh...boleh la cuba baca buku mas kahwin yang hilang..



Buku ni boleh laa dijadikan panduan bagi pengurusan kewangan tyme nak kahwen dan selepas melayar bahtera kebahagiaan bersamanya...juga sesuai untuk sesiapa tak kira usia...

Untuk sebarang maklumat dan pertanyaan yang lebih lanjut silalah tekan link di bawah ni yang akan menerangkan dengan lebih detail mngenai buku ni....

SILA LIKE

No comments:

Post a Comment