Saturday, December 25, 2010

Kawan baik dah kawen! Aku bila plak??!

TAHNIAH AZURA! Selamat melayari bahtera rumah tangga..

kawan aku ,zura, yang umoq sama aku pn dah kawen ni..aku bila lagi niey??? tanya soklan macam dah gatai bin merenyam bin gedik dan sewaktu dengannya...aku?!!!!!!! bukan gatai cuma terpikiq bila la aku plak akn kahwen...ntah2 esok orang mai minang..(denagn mengharapnya..ngengeh~)..sapa taw kan..??jodoh ni kita bukan bley duga...mgkin esok, mgkin lusa, mgkin lagi setahun, 2 tahun, atau mgkin dtakdirkan untuk hidup seorang sampai ke tua pn kita x taw..semua tuh bukan urusan kita...cuma aku berharap jodoh aku tuh datangnya dri kalangan orang2 yang baek macam aku jugak..huhu(dengan tersanagt perasanla) ...pmpuan yang bek untuk lelaki yang bek kan???? hahahhahahaha...nak termuntah kawan aku kalau baca statement tadi ..hehhehhe

Tadi, 25 disember 2010, tarikh yang sama dengan merry christmas zura telah selamat bergelar wife kepada laki dia..(heheh..terlupa plak nama laki dia) 








Ynag best nyer tyme2 macam ni lah aku bleh jumpa dengan kawan2 lama sekolah SKSG dulu..macam reunion plak..huhuhu...dapat jumpa haida yang semakin kecoh gila, farah yang tetap sama jaa dari dulu sampai skang, syapa yamg makin ngancam, jiaah, bib, puteri, dan ada la lagi...best sangt dapat jumpa ampa semua...(walaupun ampa x baper cam aku yang macam belon skang)


k..lah ..kepada semua kawan2 aku..doakanlah aku bertemu jodoh dengan orang2 yang soleh( ceh x menahan=orang2) macam nak kahwen ramai plak....hehhehe
SILA LIKE

2 comments: